0850’li Kurumsal Numaralar

Bir çok büyük ve orta ölçekli firma tercihlerini 0850 ‘li numaralardan yana kullandı. 0850 numaraları tercih eden firma / kurum sayısı her geçen gün hızla artmaktadır. Sizde geç kalmadan Reklam Parkı ndan 0850 numara alma ve Online Numara Seçimi  ile 0850 numaranızı kendiniz seçebilirsiniz. Firmanızın iletişim ayağı için kurumsal bir kimlik oluşturabilirsiniz. 0850 numara almak için Online Numara Seçimi seçeneğinde belirtilen adımları takip ederek 0850 numaranızı alıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Son zamanlarda hızla gelişen IP haberleşme teknolojisinin vazgeçilmezi 0850’li numaralardır. IP haberleşme teknolojisi ile ucuz, kaliteli, hızlı ve kesintisiz iletişim için Reklam Parkı ndan 0850’li numaraları tahsis edebilirsiniz. Tahsis ettiğiniz bu numarayı, REKLAM PARKI Sanal Santral Hizmeti ile kendi çağrı senaryonuzu oluşturup, istediğiniz şekilde numaranızı kullanabilirsiniz.

0850 konumdan bağımsız numaralar, son yıllarda kurumsal şirketler ve çağrı merkezleri tarafından 444’lü numaraların yerine tercih edilmektedir. 0850’li numaralar Sanal Santral ve Çağrı Merkezi Hizmetleri gibi birçok alanda kullanılabildiği için daha fazla tercih edilmektedir. 0850 ‘li numaraların, teknik ve maliyet açısından 444 ‘lü numaralardan birçok avantajları bulunmaktadır.

 

0850 NUMARA TAHSİSİ HİZMETİ İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ

 

0850’li Numara Almanın Avantajları

  • Size tahsis ettiğimiz yeni numaranız üzerinden eş zamanlı sınırsız çağrı alabilirsiniz. (İnternet bant genişliğinize bağlı olarak.)
  • Farklı projeleriniz için birden fazla numara alabilirsiniz. Size tahsis edilen tüm numaralar aranan numaranız bilgisi eşliğinde (CLD) mevcut hesabınıza yönlendirilir.
  • 0850 numaranızla santralinizde aranan numaranıza göre senaryolar oluşturabilir, santralinizde birden fazla proje çalışabilirsiniz.
  • Özel 0850 Numara Seçimi
  • Tahsis ettiğiniz numarayı istediğiniz mobil veya sabit numaraya yönlendirme.

0850’li Numaraları Nasıl Kullanırım?

Sanal Santralle Kullanım
Sabit numarayı şirketlerde kullanmak için en gelişmiş yöntem Fortis Sanal santral sistemleridir.Tanımlanan sabit numara için, Sanal santralin özelliğine göre istenilen senaryo uygulanabilir.

Ip Telefonla Kullanım
Sabit numarayı ip telefona tanımlayarak kullanım şeklidir. Genellikle bireysel bir çözümdür. Fortis Sanal santral ile ip telefonu bir arada kullanarak gelişmiş kurumsal bir çözüm elde edilir.

Akıllı Telefonla Kullanım
Akıllı telefona yüklenecek uygulamalarla kullanmak mümkündür. IOS ve Android işletim sisteminde kullanılabilir.Mobil internet kullanımlarında performansı internet kalitesine bağlıdır.

VoIP Gateway Cihazıyla Kullanım
Voip gateway cihazıyla kullanım, genellikle analog santral kullanan ve ip santral yatırımı yapmak istemeyen şirketlerde sabit numarayı santral üzerinden kullanabilmek için tercih edilmektedir.ir.

Bilgisayarla Kullanım
Sabit numarayı, bilgisayara yüklenecek arama yazılımına tanımlayarak kulaklıklı mikrofon aracılığıyla kullanmak mümkündür.Genellikle bireysel kullanıcılar veya küçük çağrı merkezlerinde kullanılan bir çözümdür.Sanal santral ile kullanılabilir.

Yönlendirme Yaparak Kullanım
Bu yöntem sadece sabit numaraya dışarıdan (inbound) çağrı almak için tercih edilebilir. Sanal Santral ile kullanımda çağrı santralde karşılanmış ve sabit veya cebe yönlenmiş olur.Bu yöntemle arama yapmak mümkün değildir

 

 

 

 

Etiketler : 0850 Numara Tahsisi, Bursa 0850 Numara Tahsisi, 0850 Numara Tahsisi, Bursa 0850 Numara Ücreti, Bursa 0850 Numara Almak, Bursa 0850 Numara Fiyatı, Bursa 0850 Numara Nasıl Alırım, Bursa 0850 Numara Veren Firma, Bursa 0850 Numara Kullanımı